RTV Noord: Jan Stalman, van Stadskanaal via Servië naar Donar

Stalman vertelt over zijn carrière, die hem op speciale plekken bracht.

‘Ik ben nog nooit in Kroatië geweest. Ik ben alleen maar in Servië geweest. Als ik met Ivan (red. Rudez, hoofdcoach van Donar) praat, dan hebben we het over basketbal in de Balkan. Als ik beschrijf hoe dat in Servië gaat, dan komt dat wel overheen met Kroatië. Mijn ervaringen daar in de Balkan, maakten wel dat er een connectie was tussen Ivan en mij.

Stalman kijkt hoe dan ook uit naar de komende seizoenen, waarin hij weer de clubkleding mag dragen van Donar. ‘Wat voor mij natuurlijk geweldig is, ik heb nu weer 24/7 tijd voor basketbal en dat is fantastisch. Ik verwacht dat het een geslaagd seizoen wordt met een echte Balkanspirit. Ik vind die Balkanmentaliteit heerlijk.’

Lees verder via rtvnoord.nl.

error: Content is protected !!